Book Julebord

To personer som skåler med prosecco i glassene.

- På Tatakii

Skal du arrangere julebord med kollegaer eller venner? På Tatakii kombinerer vi elegante omgivelser med matopplevelser fra det japanske og kinesiske kjøkken. Her er alt lagt til rette for å skape en stemningsfull og minnerik kveld enten det er et intimt selskap eller en helaften i restauranten.

Kapasitet og fleksible løsninger

Vår restaurant har romslige og lune lokaler som passer perfekt til julefeiring. Hele restauranten kan bookes for større arrangementer, men vi tilbyr også gode løsninger for mindre grupper. Vi har:

  • Et chambre séparée med plass til opptil 34 personer
  • Et loungeområde som rommer 24 personer
  • Fleksible områder for grupper fra 20 til 80 personer
  • Mulighet for eksklusiv booking av hele restauranten

Dette gjør Tatakii til et ideelt valg enten du planlegger firmajulebord, vennejulebord eller en hyggelig kveld med familien.

Julemenyer som passer alle

Tatakii spesialiserer seg på japansk og kinesisk mat, og vår set-meny for julebordsesongen gir en spennende og smakfull opplevelse. Vi tilpasser menyene våre etter behov, og tar hensyn til vegetariske og veganske dietter, samt alle relevante matallergier. Målet er at alle gjester skal føle seg godt ivaretatt uansett preferanser.

Skal du arrangere årets julebord?

Tatakii er et populært valg for bedrifter og private grupper som ønsker en smakfull og sosial julebordopplevelse i stilfulle omgivelser. Med fleksibel kapasitet, erfarent personale og høy kvalitet på både mat og service, sørger vi for en vellykket gjennomføring fra første kontakt til siste rett.

Send inn forespørsel i dag

Ønsker du å sikre deg plass til årets julebord? Enten det gjelder jobb eller privat anledning så anbefaler vi å være tidlig ute. Populære juledatoer fylles raskt opp.

Send oss en selskapsforespørsel i dag eller book ditt bord, så hjelper vi deg med planleggingen.

Julemeny  
699,- per person

TEMPURA SALAT
Fritert scampi med avokadokrem, mango, gochujang, teriyakisaus og tobiko.
 
SPICY TUNA TARTAR
Med korianderkrem på fritert wontonchips.

MONEYBAGS
Fylt med oksekjøtt og sopp.
 
CRAZY DUCK
Sprøstekt and med vietnamesisk krydder, pannekaker, agurk, salat & hoisinsaus med en vri.
 
RIBBE
Med asiatisk vri
 
KYLLING GONG BAO
Kylling med tørket chili og cashewnøtter.
 
JULEDESSERT